ONTDEK JE PASSIE

Voor deze aflevering van ‘Ontdek je passie’ ? met WheelChair Mafia gingen Thomas & Frank op bezoek bij de Rotterdamse Kano club. Ze hadden daar afgesproken met Willemijn Raaijmaakers en vertegenwoordigers van de Commissie parakano van het Watersportverbond om te gaan kanoën.


Parakano is een mooie sport die goed te beoefenen is door #rolstoel gebruikers. Al kwam Thomas er wel achter dat het ook een vereiste is dat je wel kan zwemmen ?Ondanks de belofte dat Thomas het droog zou houden is dat helaas dus niet gelukt. Maar Thomas klom weer snel terug in de kano om verder te kanoën ?Het werd dus weer een sportieve dag met een mooie uitdaging ?

Deze vlog is zo mooi geworden dat je hem echt volledig gezien moet hebben. Dus bekijk de video op je gemak en laat in de reacties op Facebook weten wat jij van deze passie vindt. En of jij het ook leuk zou vinden om te gaan kanoën.

‘Ontdek je passie’ is een samenwerking van Coloplast & WheelChair Mafia om meer aandacht te vestigen op wat er allemaal mogelijk is voor #rolstoel gebruikers ?


Bekijk de video aflevering van “Ontdek je Passie” van WheelChair Mafia op Facebook:
https://www.facebook.com/watch/?v=691364758620047

 

 

 

Ga naar de inhoud